Friday, 27 January 2012

TEMPAHAN SEPANJANG MINGGU

Assalamualaikum,

Dah banyak gambar-gambar tempahan yang tak sempat saya post kat sini. Ok jom lihat!

Tempahan dari Faezah dari BBB. Beliau baru terjumpa blog saya lalu teringin nak rasa . Beliau order 1 kotak cheesetart dan sebiji carrot walnut cake. Gambar carrot walnut lupa nak ambik.


Shima dari PJ nak menghadiri satu majlis keluarga di Seksyen 4 BBB. Sebagai buah tangan untuk ke majlis beliau order 1 kotak cheesetart dan 1 kotak apple pie.

Apple pie yang ditempah oleh Shima.

Tempahan menyelit oleh Nasyita. Kebetulan Shima order apple pie lalu Nasyita tumpang sekaki. Kalau tak kena order min 25 pcs.

Kek buah 12" x 12" ditempah oleh Kak Nisah my regular customer.

Cheesetart size 4.5cm , sekotak 36 biji juga ditempah oleh kak Nisah dari Cheras Baru.

Fruit tartlet size 4.5cm. Kak Nisah order 2 kotak fruit tartlet. Semua yang kak Nisah order ni adalah sebagai buah tangan yang hendak dibawa ke majlis di rumah kakaknya. Sekali lagi terima kasih pada kak Nisah yang tak putus-putus memberi sokongan pada produk saya.


Antara cheese tart yang di order oleh Cikgu Rosni. Cikgu Rosni juga salah seorang my regular customer.

Cikgu Rosni order 40 biji Cheese tart

Cheese tart dan frut tartlet yang di order oleh cikgu Rosni.

40 biji Fruit tartlet tempahan Cikgu Rosni

 Gambar dari sudut yang berbeza.

Carrot walnut cake ditempah oleh Dr. Habibah untuk majlis perpisahan pelajar praktikal ditempatnya.

Ini juga ditempah oleh Dr. Habibah untuk majlis yang sama. Thanks Dr!

Cheese tart ini pula di tempah oleh Kak Radziah

Ini juga ditempah oleh kak Radziah. Terima kasih Kak Radziah kerana sudi order kan untuk kawan-kawanya di ofis. Kak Radziah dah promote cheesetart saya kat officemate dia. Hampir setiap minggu Kak Radziah tolong orderkan untuk kawan-kawannya. Thanks kak!

No comments:

Post a Comment