Thursday, 18 September 2014

UJIAN ALLAH

Assalamualaikum.

Hampir 3 minggu saya berehat kini saya beransur pulih. Diuji Allah dengan demam denggi berdarah, 7 hari didalam ICU Hospital Serdang dan 2 hari di wad 7D sebelum discharged. Saya redha dengan ujianNya dan syukur Alhamdulillah saya bertambah sihat. Saya akan mula menerima tempahan pada hari Isnin 22hb Sept 2014. Saya minta maaf pada mereka yang tempahannya terpaksa saya tolak atas sebab2 kesihatan . Pada yang dah booked class pun saya minta maaf terpaksa tunda ke tarikh lain. Nanti saya update jadual ya.

Monday, 25 August 2014

PRODUK TERBARU DAMIRA BAKERY - PUDDING CAKE

Assalamualaikum,

Syukur Alhamdulillah dapat pergi menimba ilmu lagi walaupun terpaksa korbankan masa bersama keluarga. Sokongan dari cik abang dan anak amat saya hargai. Semoga mendapat sokongan yang berterusan dari mereka. Bila dah pergi timba ilmu mestilah keluarkan produk baru. Kalau diperap ilmu itu tak ada gunanya. Produk-produk baru saya ialah:


Blueberry Cheese Pudding Cake Size 10" x 10" berat 2kg++. Harga RM100
Warna light purple tu blueberry pudding cheese dan bunga putih juga cheese


Tutti Fruitty pudding cake 10" x10" berat 2kg++. Harga RM90


Gula Merah Cendol Pudding Cake 10" x 10" berat 2kg++. Harga RM90


Tiramisu Pudding Cake 10" x 10" berat 2kg++. Harga RM100
Lapisan tengah yang warna light chocolate tu mascarpone cheese + cream cheese

Kalau nak order bolehlah hubungi saya di 0122733214

Tuesday, 12 August 2014

PROJEK HARI RAYA 2014

Assalamualaikum,

Tak terlewat rasanya untuk saya mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri. Kalau ada salah dan silap saya memohon kemaafan dari semua. Raya tahun ini saya seperti tahun-tahun yang lepas sibuk dengan kuih raya dan kek.


Sebahagian kuih2 raya yang dah siap
Tart Nenas

Tart Nenas









Kek buah kukus.

Tuesday, 24 June 2014

GAMBAR GAMBAR TEMPAHAN

Lagi gambar tempahan yang diperap sekian lama,
Black forest cake tetapi customer request deko seperti kek durian musang king

Kek durian musang king

Cream Puff

Rainbow Cake

Rainbow Cake

Chocolate Indulgence

Chocolate Indulgence


Chocolate Indulgence


Red Velvet Cake temahan Ila.

Carrot Walnut Cake dengan cream cheese Frosting tempahan kak Siti

Carrot Walnut cake dengan cream cheese frosting tempahan kak Hashimah

2 tier wedding cake

GAMBAR GAMBAR TEMPAHAN

Lagi gambar tempahan yang diperap sekian lama.

Rainbow cake tempahan Adila

2 resepi

Carrot walnur dengan topping cheese

Pandan Layer Cake

Apple Pie

Blueberry Cheese Tart

Cheese tart n Apple pie

yak ingat dah kek apa kat dalam!

Lolly choc tempahan rozana

Oreo Brownies tempahan Rozana

Choc Moist Cake Tempahan Intan

Choc Moist cake

choc moist cake

Fruit tartlet

Russian Black n White

fruit tartlet

Baked Oreq Cheese Cake

Russian Black n White

Russian Black n White

Peacan Heaven

Russian Black n White

Black Forest Cake

Red Velvet

RV

3 BIJI RAINBOW CAKE TEMPAHAN CIKGU LYN

Choc Moist Cake tempahan Y

Blueberry marble cheese brownies

snowy cheese cake, kek buah kukus dan JCCP

Snowy cheese cake tempahan Ila


Double Imdulgence choc cake tempahan Hani

Rainbow cake tempahan cikgu lyn lagi

choc red velvet, banana walnut salted caramel dan brownies kukus lapis cheese tempahan Rozana

Oreo Ice Cream Cake tempahan Ros



Tempahan Norlida

Cheese tart tempahan Norlida

Rainbow Cake

Choc Moist Cake

Pandan Layer Cake tempahan Kak Zaiton

tak ingat kek apa kat dalam tu

Snowy cheese cake tempahan ila

Lolly choc tempahan En Fuad

Tempahan En Fuad

Choc moist cc dengan buttrercream rosses tempahan En. Fuad

Lolly choc dan choc moist cup cake tempahan rozana


Blueberry maeble cheese brownies

Blueberry Marble Cheese brownies dan brownies kukus lapis cheese tempahan Nurul untuk hand carry ke kuching Serawak

Kek Durian Musang King tempahan Kak Hamidah

Russian Black n White tempahan Kak Hamidah



Apple pie tempahan En. Fuad

Benoffee pie tart tempahan En. Fuad

Eclairs tempahan eN. fUAD

Orange tropicana cake tempahan En. Fuad

Urange Tropicana Cake

Tempahan En. Fuad untuk birthday anaknya

snowy cheese cake

carrot walut topping cheeese

Brownies Kukus Lapis Chease dan ceamy cream puffs

Red Velvet