Friday, 6 April 2012

KEK BIRTHDAY

Kek Ice cream perasa vanila tempahan oleh Nor. Nor kata kek ni sedap dan ice creamnya halus, lebih sedap dari ice cream beli.

Kak Zaiton dari Kajang ni my regular customer. Untuk birthday anaknya kali ini dia order kek ice cream perasa vanila oreo. Esoknya dapat email dari kak Zaiton. Katanya, " kek ice cream tu sungguh sedap. Family kak pun semua kata sedap. Lain kali nak cuba perasa lain pula". Terima kasih kak sebab sudi sokong perniagaan saya.

Kek blueberry ni di tempah oleh Wany jiran saya. Beliau minta saya lukis sikit gambar angry bird tapi saya tak sempat nak lukis. Edible image angry bird ajelah ya.

Lama dah orang tak order chocolate banana cake ala SR . Kek ini ditempah oleh kak Zaruna dari Seksyen 4 Tambahan

Inilah rupa kek bahagian dalamnya.

Pisang ditutup lagi dengan coklat mousse yan sedap tu. Kaya dengan rasa coklat.

1 comment:

  1. salam akak>nak tempah kek cmne?no sy 012-9014760

    ReplyDelete