Saturday, 21 April 2012

KELAS KEK KONTINENTAL BERSAMA ZAINI

Assalamualaikum,

Hari ini saya nak update pasal OPEN CLASS yang diminta oleh Zaini pada 11hb April 2012. Sebenarnya saya tak teringat langsung yang tarikh tu ialah public holiday. Bila dah tak bekerja ni, bila cuti pun tak tahu dan kadang-kadang tu tarikh pun tak ingat. Zaini ni dah banyak kali dah datang kelas saya. Ini entah kali yang ke berapa pun saya dah tak ingat. 28hb April ni Zaini akan datang lagi belajar Kek Kontinental yang lain. Terima kasih banyak ya Zaini atas sokongan yang berterusan.


Zaini belajar Toffee Caramel Cheesecake dan Tiramisu

No comments:

Post a Comment