Saturday, 10 December 2011

DOOR GIFTS UNTUK KAK NISAH

Assalamualaikum,

Lama dah tak buat kek buah untuk door gifts. Miggu lepas Kak Nisah order 10 loyang kek buah yang perlu dipotong 3" x 3". Satu loyang dapat 16pcs . Jadi kesemuanya 160 pcs kek bersize 3" x 3".

Kek buah bakar dalam loyang 12" x 12"


Kek buah yang telah dipotong kepada size 3" x 3" dan dibalut dengan plastik.

Kek buah yang telah dimasukkan kedalam kotak 3" x 3" x 3"

Semalam dapat panggilan dari Kak Nisah. Beliau kata " kek buah tu sedap. Kawan-kawan pun kata sedap. Ini akak nak order lagi untuk dibawa ke Kelantan pula pada 22hb Dec ni. Akak nak beberapa jenis kek....." Terharu juga kerana kak Nisah yang duduk kat Cheras Baharu  sanggup datang jauh2 kat Bangi ni untuk ambik tempahannya. Kak Nisah memang selalu order ngan saya. Terima kasih ya kak atas sokongan yang akak berikan. 

No comments:

Post a Comment